Smakprov från idag<3

Min finaste, finns ingen bättre än du! ♥

Duktig va du nu Michelle!

hahahhaa ´ååå guuud träningen idag, GÅR inte att förklara - JOOOBIIIGT HAHA! Ni kanske inte visste de men för kanske ett halv år sen gick ja på friidrott och tävla i maaasssor i det. Men bestämde mig sedan för att ta en paous. Men NU sörrni, nu har ja börjat igen, och nuuu ska ja börja bli i lite bättre skick hehe. Har ätit så j*vla mycket onyttigt ett tag nu, så känns bara skönt att få bort det man ätit haha ;) Men men, kändes iallafall KANON i hel het att komma tillbaka, tillbaka till kompisar, själva träningen OCH min kondition♥ haha, gud va ja har saknat denr asså :/ Hoppade iallafall lite längd och hoppade lite höjd. Sedan hade vi nå kondition och ben muskel träning och fyyyyf*n :( Jobbigaste ja gjort på länge ska ja säga! MEN, som sakt ja är tillbaka och mamma har beställt nya tävlings kläder m.m hehe! Nu jäävlar, snygg mage och bra kondis till sommarn meheh! Men de bästa är nog att komma tillbaka till tävlings banorna igen, gud! Ligger efter nu till 100 haha, men ja kommer, right?
hahha ganska gamla bilder!??!

@Ny låt på musik länken i menyn



Mot träning

åå saknar, vill bara tillbaka <3

Veckans vill ha

korta ben, bli yngre. ååå, får höra allt oftare att ja börjar bli för lång för Master. Jävla skit. Master, det är han ja vill kunna rida hela livet. Detta är snarare LIVETS vill ha.
2011
2012
Kolla vad liten ja va på han förut.. Och nu är fötterna ända ner till knäna :'( Dags att börja ha ÖVERDRIVET korta läder...

Ingen är rädd för att säga 'jag älskar dig', dom är bara rädd för att höra svaret.

Jag är rädd för att ha trott fel, rädd för att DU lekt med mina känslor.

Tjena

Har precis kommit hem från en slapp skoldag med världens skönaste pass! Inga jobbiga ämnen alls, skööönt! När ja kom hem hade mamma varit snäll och bakat kladdkaka, mums! Så har suttit och svullat ett tag nu också, haha ganska skönt att ja har börjat tränat igen, då slipper ja känna mig så tjock ;) Ska iallafall vara med sanna idag, vi ska väl göra nå, inte kolla på titanic iallafall HAHA, så tråkig film? :( ja tycker inte den är bra iallafall..
random bild typ..
puss hej

Goooodnight my dear


Mina år som 'häst tjej'

Mitt häst liv började redan vid 3 års ådern, då mamma tog mig till en i släcktens hästar. Jag tyckte väl om dom lika som alla andra barn, att dom var stora, mjuka & fin. Började sedan rida 'söndags ridning' som det hette på Tunalid. Skrittade några varv i 10 min. haha, tyckte de va SÅ roligt. Det gick några år och ja tyckte fortfarande att det var helt OKEJ. Inger mer en så. Bytte sedan ridklubb vid 5 års åldern och börja då rida på Östabräck då Tunalid bara hade stora hästar. Red lite 'söndags ridning' även där. Sen efter ett år eller så började jag i 'steg 1' där man fick pyssla med hästarna mycket, och sedan rida med ledare en stund i ridhuset. Intresset för hästarna satt kvar men de va fortfarande inget ja verkligen älskade att göra. Just den där tiden var ja mer för friidrott! ;)
Men tiden gick, jag började i högre 'steg' och utvecklades hela tiden. I nästan 3 år hade jag ponnyn Fabian som favorit, haha var helt förtrollad i han!  När ja va i runt 8 års åldern började jag tävla lite klubb tävlingar och så. Tyckte de va super kul och va sjukt stolt! Tävlade såklart  på Fabian då ;) Skiftade väldigt mycket på favorit häst ska ja säga! Fabian hade ja somsak väldigt länge, sedan blev det Trocadero, sen Peppe, sen Glory, och sedan Tarzan. haha lovar att de va fler också! Vid 10-11 års åldern vela ja mest av allt i hela världen bli foder på Tarzan. Jag tjatade hela hela tiden. Sen en dag sa dom faktiskt ja och ja blev nå hysteriskt glad! Vela åka till stallet på en gång och springa och på kontoret och paxa han haha! Hade iallafall Tarzan i kanske i ett halv år. Han med en klubbtävling i hoppning. Sen blev ja ju för lång då tarzan va klubbens minsta ponny.. Den tiden var det i stortsätt bara ridningen som existera, men även friidrotten va ett stort intresse! Hade sedan ponnyn Stig i rampljuset ett långt tag. Men sedan flyttade han och blev pantionär, men han har det sååå bra just nu med sin nya ägare Nicole♥
Min kompis tjata sedan på mig att ta över Master då eftersom hon hittat en annan. Jag var tveksam då ja inte tyckte om Master då haha! Tog iallafall beslutet att prova rida han lite på lektioner och så. Det gick iallafall inte bra haha, men ja gav inte upp ändå, eftersom ja hade min kompis som peppa mig hela tiden eftersom hon vela att ja skulle ta över han. Sen efter en lååång tänktid tog ja beslutet att bli foder på han trots allt. Första foder dagen gick ju som de gick, ramlade av och va på dåligt humör haha.
Dagarna gick, ja tyckte fortfarande inte om han så mkt och ja litade inte alls på han. Men mer och mer började vi hitta varandra. Det tog ett tag, men efter någon månad började ja hitta några knappar och vi hopptränade på torsdagar och det gick bara bättre och bättre för varje gång! Fast en period gick det verkligen tummen ner, men det kan ju inte gå bra hela tiden, right?
Och destofler knappar ja hitta desto piggare blev han! Våran första tävling blev på hemma plan, en LD anmälde ja oss till. Det gick super, vi blev felfri, och ja va SÅ lycklig. Några andra kom fram till oss och berömde mig, ja var världens lyckligaste tjej då! En mamma kom fram och sa att ja skulle anmäla mig till en LC också, ja bara okej? Ja gjorde det men fick bara chansen att hoppa 3 hinder, sen åkte ja av hahaha.. Men va SÅ nöjd ändå♥
Efter den tävlingen började jag verkligen LITA på master mer. Jag vela satsa på ridning, ja vela utvecklas med han! Vi startade senare ännu en tävling på hemma plan, blev då fel fri i både LDn och LCn, den känslan kommer ja aldrig att glömma. Den va otrolig! Glädje tårar föll och ja, KÄNSLAN♥ Från och med DEN DAGEN, kunde ja satsa, ta chanser. Ja lita på han till 110%! DÄR, från och med där, började våran lilla 'kariär'. Vi hade inte hittat alla knappar en, och de har vi inte gjort en heller. Men gasch, de va en bra början på våran tävlings kariär!
Finaste vännen ja har<3
Tiden efter, det har bara gått framåt hela tiden! Sommarlovet kom och vi var med på nån hoppkurs, det gick super ända tills dom tog fram staketet haha lilla gubben, han vägra 3 gånger och ja åkte av alla gånger :/  Men han gjorde inte dom snällaste vägringarna heller! Han började visa mer respekt för mig, och ja respektera även han! Den sommaren va helt fantastisk för mig och Master! Master stod på bete och vi red i skogen hela tiden! Dom finaste minnerna ja har med Master, de är uteritterna och tävlings ritterna♥
På hoppkursen. Sexyy assses hahahha..
Men duktig va han också <3
Jag och Master har utvecklas nå stort, eller vad tycker ni? Det tycker iallafall ja!
Och NU, är ja i den tiden då ridningen och Master, är de ja BRINNER för. Detta är vad ja lever för. Master och jag ska ha ett grymt sista år. Det här kommer bli grymt ska ni se! Jag och Master ute på tävlings banorna, ute i skogen! Yummi♥ TACK vare mamma står ja här nu, på stallgången med grep i ena handen och häst i andra haha! Syssle satt från morgon till kväll. Mitt häst liv har bara börjar, det här är ingen sport i mina ögon, utan en livsstil!
Hästar är det finaste djuret som finns på denna jord! Den bästa vännen man kan få helt enkelt!
Detta inlägg blev väl mer om min och Masters historia, men what ever! Hoppas det gick bra att läsa även fast det va lite rörigt! Skulle säkert kunna skriva det lite mer detaljerat men åå det orkar ja inte! ;)
MITT HÄST LIV, I LOVE IT!♥

Dagens bästa

Dagens bästa är då helt klart ja och Klara som knäppt över 300 bilder på en helg.
CRAAZYY

Hello


Tjena

Åkte och tränade friidrott imorse med klaran, gick super då de va sjukt länge sen ja gjordet! ;)
Har blogg torka, inget att skriva om. Får se om de blir nå fler inlägg ikväll, men orkar inte just nu.
inget stall i 3 dagar, hur ska ja klara mig? :'(

Har varit och morgon tränat

yeyeyedyeyeyeyeyeyy
gammal bild xd

Frågan är DIN

tänkte skriva ett långt inlägg, med egna ord och känslor. NI får välja. Skriver ett långt som kommer upp imorgon.
Vad ska ja skriva om?



Dagens bästa

dududududududududu<3 you know, i gonna always love you

the day - kortfattat

åå dagen har varit underbar! Började att vakna med Klara bredvid mig, sedan begav vi oss till stan & fika med filip. Sedan så åkte jag till stallet, red mackan, red master, mockade till mackan, mockade till master. Sen kom pappa vid 5 tiden och vi åkte ner till donken och åt (L)
Är otroligt nöjd över dagen! SÅ mysigt och har inte behövat vara arg under hela dagen *pust* ;)
Master var nå grymt pigg idag. Han har nog aldrig varit så pigg med mig i ridhus. Men ja tyckte de gick ganska bra ändå! Bästa ponnyn, oavsett♥
bebis, saknar tilll sommar och bete-me2<3

Im just saying #crazy night

Har haft en super mysig och rolig kväll här hemma med Klara! Nu ska ja försöka väcka henne sen blir det stan och sen stallet. Vilken otroligt mysig start på helgen asså! Ska även rida Mackan idag stallets största häst gahaha åå, det här har ja längtat efter ska ni veta!!
Vi ses ikväll!
sommar, ge mig sooommaaar<3

stora planer imorgon wooollaaa


Bästa duuu


young, wild and free


Knäpper nya bilder med Klaraa #lägger upp sen

gammal bild gahahaha

Godmorgon gott folk.

Har precis vaknat efter att ha sovit en lång och skön natt! Ska snart äta frukost och klä på mig. Sen får ja dra mig till skolan... orkar inte skola :/ åå skulle göra allt för att tiden skulle börjar springa så de blev sommar lov och sen höst så ja kan börja på GH!!! Blir g@len! ;#
Sen blir det stallet, har lagt till fredag som stall dag nu meheh jiihaa!

Det är med ett leende på lepparna ja säger det här #godnatt


HISS/DISS!?

Tröjerna går mamma och köper imorgon på stan och skorna ska ja beställa när det börjar närma sig våren! TACK mamma & pappa! LÄTT dom sakerna ja kommer bära i sommar, waaallaaaah!

chill i forsa


Glöm inte....

att du kan käna pengar huuuur lätt som helst! Gratis, snabbt och ÄNKELT. Läs mer HÄR.
Eller om du inte vill veta mer.. tryck bara på länken häär ner:

My babe

ååå känslan när vi blev dubbel 0 för andra gången, åå den känslan <3

Michelle.J

över redigerad hehehh

Dagens bästa

Dagens bästa går till denna tjej, som har världens finaste ponnisar och ett underbart liv!

just saying, woooolaaa!

Ser ut som ja tar i han mycket, men lovar att det ser värre ut än va det är! En stark häst + engångs tillfälle!
Bästa Master♥

Depp shit

undra igentligen hur många äkta vänner ja har.. hmmm.. ja, inte många iallafall! Jag ser på en om den är en riktig vän eller inte. Ett misstag, men aja ok. Men när det kommer på gång, efter gång, efter gång. inte ok! Duger jag som andra handsval? inte ok! Duger jag när ingen annan ser? inte ok! Kan man vara med mig när dom andra kompisarna dissat en? det här är långt ifrån OKEJ. Förstår inte varför man bara duger med mellanrum :/ Varför duger man inte när dom bättre kommer? Jag är en tönt? visst, men om du inte kan stå för att du är med mig, va inte med mig. Okej skaffa en pojkvän eller en ny vän, men lägg inte det på mig om det någon gång skulle brista. Eller kanske den nya killen eller vännen går före mig. VISST VISST, men kom ihåg att ja kanske inte står kvar när du behöver mig som mest då. Tänk er för. För även om ni inte vet om det, så kan ni såra nån.
Vi alla männsikor förändras. Vissa mognare snabbare en andra. Har du en vän, som står dig mycket nära. Låt inte en kille eller någon annan gå imellan er. DET sårar den andra hårt, då den lätt kan känna sig bortglömd. Vi tjejer, vi är sånna. Kan lätt putta ut någon, prata skit bakom ryggen, glömma bort någon och sen säga 'men vadåå, ja har inte gjort nå!!?!'. ;) haha, känner du igen dig?

& att berätta en någons hemlighet. Lätt för en tjej att göra, men det är en av det versta saker man kan göra. Det gör ONT i en när någon säger den. Eller i huvudtaget nämner en minsta lilla sak som har med hemligheten att göra. Somsakt, tänk dig för innan du öppnar munnen.


Vi alla är levande varelser. Vi alla har känslor. Gör ingen ledsen utan anledning.
SUCK.



hello

Är nu hemma efter en lång och seg dag på både skolan och stallet. Skolan tänker jag inte änns nämna, det va sjukt... gick såå segt.
Åkte sedan till min bebis, red dressyr inne direkt när jag kom. Var länge sen ja red han i dressyr så han va en aning stel. Men han mjukna upp efter ett tag och blev såå fin♥ Kommer film snart lovar. Mockade sedan och fyllde mycket torv. tror även att ja är på G till att bli sjuk.. @BLÄÄÄ!!
Nu ska jag ställa mig i en varm dusch! Skriver mer sen.

äntligen

lite mer ordning på bloggen nu!
hehe känner som att det inte va en så bra startpå bloggen den här veckan... mer och bättre inlägg imorgon lovar!

förlåt förlåt :/

åå, såå virrigt nu på bloggen.. Helt KATASTROF! ska prata med en som kan kodning på riktigt nu hehe, får se om hon kan fixa det lite bättre senare!
billy<3

SEMELDAGEN

Såååååå gott!

hej

nu börjar ja om med hela header saken, eftersom ja tog bort kommentar sakern m.m så tog ja beslutet att trycka på 'återställ koder' knappen, så NU kan man kommentera igen. Ny FUNGERANDE header på G.

å herre min gud

har gjort nå så man inte kan skicka kommentarer på bloggen längre, jippi hehe.....
åå guuud va ja ska krongla till det hela hela tiden...

finns inga ord till detta.


Kort fattat om varför bloggen heter som den gör.

Bloggen:
Bloggen fick namnet från Master. Som ni antagligen inte visste blir Master baklänges "retsam", och efter som det är så och att båda han och ja är veldigt retsam, tyckte ja att det passa!

Har lärt mig att animera!!!!

är suuuper lycklig för att ja äntligen lärt mig att animera :') dock bara i text.. Men sjukt glad iallafall! Ny animerad header inne, va tyx? haha måste bara få skryta nu!
Ser du inte headern tryck F5.

Veckans vill ha

veckans vill ha:
Converse, just dom här tycker ja är SJUKT snygga. Skulle knappast tacka nej för dom, never!

SOM ATT SLÄPPA EN BOMB


Fråga vad du vill, jag svarar på ALLT (dock inte dom allt för personliga.)

#förskyld

Är förskyld, bara snuvar och nyser hela tiden.. blä, vill inte vara sjuk. ´
Sitter iallafall inne och har lite svenska nu medans alla andra åker skidor ute på idrotten. Fint väder är det ute också! Skriver en saga på datorn om en svart hingst hEhE. Och dunkar denna dödligt bra'a låten.



Slutar 10 över 1, som vanligt! Lyxigt, i know. ;)


HUDIKBO MED I BIG BROTHER, HELL YEAH

Nadia Lindén är 30 år, från Hudiksvall och studerar till socionom. Foto: Daniel Ohlsson/TV11
GÖ HUDIK STOLT <3

Svar på fråga

Moa
vilka ridskoleponnysar blev utsläppta i -15? :o<3


Svar; Det var en ponny dom hade knöppt lös, och det va flash, sedan hade theo smitit ur halsringen och följt efter Flash ut då dom hade öppnat dörren.


Theo, tare chill i hagen!


Flash. & jag för ungefär 1 år sen haha!

Sweet dreams

Går och lägger mig för att sedan få en riäl utvila.
Fick några kommentarer att bilderna från solnedgången va så fin, här kommer några fler!
måste hålla med om att bilderna är fina hihi!

Dagens bästa

Dagens bästa går till alla ni läsare som är så duktig på att kommentera!
Blir super glad när ni lämnar en kommentar, hoppas de håller i sig!:)

NU:

Vet att ni gillar när jag påminner, så Ponny Akuten om 5 min!
GLÖM INTE ATT du kan käna pengar på att blogga, snabbt, gratis och rättvist! Tryck bara på bilden här:

Vilka idioter det finna i denna värld..

Som ni kanske redan vet rider jag på ridskolan Östanbräck som ligger i Hudiksvall. Iallafall, har det varit ett inbrott där. Inte ett vanligt utan ett förjävligt hemskt inbrott. Natten mellan Fredag och Lördag gick nån/några in i stallet och klippte av några hästars svans, man och lugg. Hästen My blev mest drabbad då dom klippte bort hela hennes lugg och klippte svansen ända till roten. Det konstiga var att dom klippte BARA på några av dom hästar som tävlar Dressyr och ger då lite aningar om avensjuka. Detta är HEMSKT. Det är djurplågeri. Jag & alla andra är en liten del drabbad också. Det var inte bara dom ägare som fick hästarna klippta som blev drabbad, utan även vi andra, då vi också har våra foder/egna hästar där  och det blir då en väldigt stor oro bland det flesta. Det är svårt att sova på nätterna. Usch, skulle det hända Master... nä vill inte tänka på det änns.
För att vi på Östanbräck och polisen ska få tag på den som gjorde det här hemska, tycker ja ni ska sprida detta! Vi behöver STÖD, HJÄLP. '
Det här är en av dom hemskaste sakerna ja varit med om. Dom där svansarna, luggarna och manarna, kommer det dröja MINST 2 år innan det växt ut.
Även att dom släppte ut 2 ridskoleponnysar som fick stå ute hela natten utan täcke i 15-.
Amanda & prinsen....
Lisa & My...
Lisa & My...
Allt är polisanmält, handligen bedöms som djurplågeri.
Hör ni något eller har några tips, kontakta mig eller ring till ridskolechefen Åse: 070-2341947
Vill du läsa vad som stod i tidningen? tryck här.
TACK I FÖRHAND!!

Hej hej bloggen!

Nu är ja tillbaka igen, efter en lång helg!
Hade det supermysigt hemma hos faster, med bubbel bad och tv. Övernattningen i stallet, vet inte riktigt va ja ska säga om den - galen! Grym helg!
Är inte ett dugg taggad för skolan imorgon.. Efter att ändast sovit 3 timmar inatt och är förskyld, känns det inte som någon höjdare. Men ska försöka kravla mig dit, är ju trottsallt snart sportlov! :)
& tack för alla goa kommentarer, blir så glad!

Borta hela helgen, enjoy

kommer vara borta i stortsätt hela helgen, ska sova först hos min faster nu idag tills imorgon, och sen på stallet lördag till söndag. Enjoy..

NU är bloggen synlig, inte hemlig länge

liiite tråkigt faktiskt... vela ju ha bloggen hemligdär ja kunde skriva utan att ja hade pressen att skriva perfect haha.. men men, JAG har beslutat att jag VILL käna pengar nu!
VÄLKOMMEN HIT.

Källa från Caty.nu

Att tjäna pengar på sin blogg är enkelt och man måste inte ha många besökare som många tror! Självklart finns det många olika annonsörer osv att jobba med och hos dom flesta behöver man såklart ha rätt många besökare, men inte hos dom jag tänker tipsa om nu!


Nämligen AD settings som är en väldigt enkel sida, på svenska och det är busenkelt att tjäna sig en slant! Det tar typ en minut att komma igång och allt man behöver göra är att lägga in en "reklamskylt" på sin blogg. Antingen i ett eller flera inlägg eller i sido menyn (som jag har) . När folk klickar på din reklamskylt och också blir medlemmar på AD settings, så tjänar du pengar! Hela 40 kr per ny användare!



Då kan du be alla dina vänner som har bloggar och andra som läser din blogg att klicka och också börja använda AD settings! Du kommer att tjäna pengar snabbt och enkelt! Till exempel, nu när ni klickar på bilden här nedanför och blir medlemmar så kommer jag att tjäna pengar. Enkelt va!?



Klicka på bilden här under och börja redan nu!!



Dagens bästa

Dagens bästa blir iallafall en blogg som ni hittar här. En suuper blogg som är en stor förebild inom bloggvärlden! En av dom bästa bloggarna ja läser! bäst!

Ja vettefan?

VARFÖR, blir det såhär!?
asså för att headern ska ligga rätt för MIG, så måste ja har på 300pix, men om den ska ligga rätt för skolans datorer eller tlx klaras måste den ligga på 420!? åå snälla hjälp någon :/
I KICK YOURE ASSS BITCH

oj'

märkte nu att det blev heeelt fel med "dagens vill ha" Måste vara 'veckans vill ha' såklart haha! Men "dagens bästa" kommer vara kvar! förlåt mig.. ;)
bättre? haha jo!

@Skolan

Har engelska. I work hard. Skolan är slut om ungefär 10 min SKÖÖNT.
När ja kommer hem kommer ja iallafall att gå ett varv runt sjön, är så fint väder ute så ska vara ute så mycket som möjligt! Sedan blir det att packa tills i morgon, då ja ska sova över hos min faster i stan.
oj, lärarn kommer brb.


Hoppträningen

OMFG, gick verkligen super! Fast i mellanåt bar det iväg och det blev lite ... fel ;) Menmen är SUPER NÖJD iallafall. Vi hoppade en ganska lång bana idag, iallafall längre en va vi brukar! Fanns även ett trippelbarr med hehe, har aldrig hoppa det med master förut, nästan lite pinsamt! Han gick suuuper iallafall, han va dock lite starkare en vanligt, men de får man leva med :) Sen har man ju vääärldens bästa vän som gädde mig ungefär 7 schabrak, GRATIS, bara för att hennes ponny inte kunde ha dom! Bästa Emelie :*
Nu ska ja fixa klart matte läxan & sedan krypa ner i varma sängen <3
puss hej

gör mig i ordning för skola..


Onsdag

Idag när ja kommer till stallet står Master med ett sår som blödde i spiltan.. Ibland kan man UNDRA hur personalen TÄNKER. Tvättade iallafall rent såret och tog sedan en tur i skogen för hand. Han var inte halt eller varm, som tur var, puust. Gick i skogen i cirka 20min, lite trav och galopp också, wiih! åå va kul han tyckte det va! haha, vet ärligt talat inte om det va ja som va rolig eller skogen ;) tänker nog göra såhär varje onsdag, både för att JAG ska få röra på mig lite, och för att han ska få sträcka lite på bena! :) Mockade och fyllde mycket torv, sedan satt ja i caffee en stund.
Imorgon, HOPPNING, fuck va taggad ja e! bästa hästen, hellyeaah!
Taggade inför första start!:*

Dagens bästa

Dagens bästa är helt klart, Master & min käraste vän Emelie♥ Ni är bäst, det ska ni veta! Jag kan berätta allt för er! (finns ju även fler, men just idag, NI<3)
Gammal bild på mig & Emelie! :D
bäbis<3

Veckans vill ha

Veckans vill ha, blir det de flesta redan har, men som ja tyvär inte har... ÄN! Eller ja, på ett tag hehe..
en BLÅ iphone 4S, nom nom!
OMFG, SÅ OTRLIGT snygg. Seriööst, dör! MÅSTE ha snart'! LOVE colour <33
Vem vill INTE ha en sådan liksom?? Såå snygg! Önskar mig i födelsedagspresent ofc!

tjAabA bloggen

Chillar i cafeterian herråå

hjälp mig :(

hmm.. är det så att headern ser konstig ut för dig? JO, ja har hört det, och det gör den även på skolans datorer märkte ja... Men nu är det ju så att ja ej vet hur ja ska göra, då den faktiskt ser bra ut från min dator hehe... Är det någon som vet hur ja ska bära mig åt? :/
NU, stallet - chill


The #day - alla <3 dag

Skoldagen gick fort, då vi inte hade nå jobbiga ämnen.
7.50-9.05 Syslöjd
9.20-10.30 Öster, språk¨
10.50-11.15 Matte
11.15-12.10 Lunch+rast
12.10-13.10 Skidor
13.10-13.30 Musik
13.30-14.20 engelska
en slaaaapp dag enligt mig, hell yeah!
Sen hade ja även samtal kl 16, och fick beröm till 1000 heheh, måste säga att ja är lite stolt! ;) meheh, det lönar sig att ta rag i skolan ska ja säga!
Imorgon blir det iallafall, skola först som vanligt, och sedan stallet med bebis<3 Blir nog en skön promenad förhand i skogen, det förtjänar han. Sen på Torsdag kör vi hoppträning och på lördag lite konditionsträning!
Veckorna bara springer iväg, SNART LOV, YES YES YES!

En nöjd Michelle

Är faktiskt mycket nöjd med headern! Blev lite i min stil! LOVE it! Hoppas ni gör det med älskade ni! :)

@hemma

är nu hemma efter en gryyym helg med härliga personer! Pay and jump gick riktigt riktigt bra, är supernöjd över min prins<3 blev 2 vägringar, en rivning, och ett missat hinder HAHA, låter mycket men asså de va inte det? :((
Är iallafall NÖÖÖJD till 1000! Tagga tagga till tävlingarna drar igång nudå!! Målen är väl komma plaserad i LC och komma starta en felfri LB? woopwop säger ja bara, DET HÄR KOMMER ROCKA!!

Sen va det ju USkvällen som ja glömde nämna. Vi kolla igenom julshowen och guuud ja vill tillbaka, när vi hoppa & gjorde våran show, när vi red ärvvarv, åååå <3
Stanna iallafall på stallet över natten med Anna och Alize, GALNA tjejer det ska ja säga haha. Hade det sjukt roligt! Sen kom emelie och alex förbi en stund under natten! ;) det värsta var ju förstås att städa dagen efter, guuuuud hur det såg ut. inte för att vi hade skräpat ner allt, utan att dom som sov där innan hade lämnat gamla flinger och massa äckliga saker :s uuuää..

& Nu sitter ja här, lite halv lycklig.. Lite sådär nu! Allt stämmer FÖR DET MESTA. Ja hoppas det ordnar sig med det sista!

Natti Natti Fredag

enjoy.

#sundsvall all day

Har varit i stor stan hela dagen! Eller större en hudik iallafall! Blev inte så mycket, bara ett par svarta jeans och ett par örhängen. Sen köpte ju mamma lite kläder också som ja ska gå och kika på hehe! ;) Blev inget på hööks, då ja ändast va ute efter snösulor men hitta inga? :( Imorgon är det iallafall första tävlingen för i år, sjukt taggad och satsar självklart på en felfri runda! Kommer hoppa 80, aldrig tävlat den höjden förut, så lite spännande! Kommer gå kanooon tror ja! Med pappa, syrran och faster på läktarn kan väl inget gå fel? ;)
'
Bäbis, om du ändå visste <3

Hejhej!

Lite snabb info om mig:
Mitt namn är Michelle Johnson och är 12 år gammal. Jag bor i en lite stad vid namn Hudiksvall, där jag trivs riktigt bra! Jag har en foder ponny vid namn Master (därav vad bloggen heter, kommer till de sen) som ja tar hand om 3 gånger i veckan. Jag har nu haft han i 1år och nån da. Tiden bara springer iväg, även fast ja hellre vill att tiden ska gå sakta så ja kan rida min prins längre!


Master:
Ja, det är min foder ponny som sakt. Han står på en ridskola vid namn Östanbräck. En ridskola som är bra på ett sett och lite mindre bra på ett annat, men trivs såklart jätte bra där! Master är en b-ponny valack på 10 år. Han och jag har hunnit startat nån lokal tävling, så som LD och LC med både felfria och utvägrande reslutat. Eftersom ja blir 13 iår och han är B-ponny är det här tyvär vårat sista år. Mycket tråkigt då vi skulle kunna hunnit med mycket mer! Men vi ska ta vara på tiden så mycket som det går.

Bloggen:
Bloggen fick namnet från Master. Som ni antagligen inte visste blir Master baklänges "retsam", och efter som det är så och att båda han och ja är veldigt retsam, tyckte ja att det passa! Min förra blogg hette JohnsonMichelle.blogg.se, men börjar tycka att namnet låter konstigt och tråkigt! Så tänkte gör något nytt... igen ;)
Här på bloggen får ni läsa om mig & Master,om hur det går för oss från träning till tävling. Även lite mode och sport faktiskt! Blir lite blandat!
Hoppas iallafall att ni vill följa mig här istället, även fast de blir lite fram och tillbaka mellan alla 10000 bloggar ja har haha!
Världen bästa Master, om en stjärna skulle tändas för varje gång ja säger 'jag älskar dig', skulle natten vara ljusare en dagen<3

tja typ?

heh..

RSS 2.0